İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Taştepe Ortaokulu

"İstiklâl Marşını Güzel Okuma " Yarışması

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Duyurusu

Değerli Öğrenciler,

Okulumuz, milli ve manevi değerlerimizin önemini vurgulamak ve milli bilinci geliştirmek amacıyla İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması düzenliyor. Bu yarışmaya tüm öğrencilerimiz katılabileceklerdir.

Yarışma Detayları:

• Yarışma, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir.
  • Yarışma kategorileri sınıf düzeylerine göre belirlenecek olup, her sınıf seviyesinden öğrenci katılım gösterebilir.
  • Yarışmacılar, İstiklal Marşı'nı duygu ve anlamını en iyi şekilde yansıtarak okumaya davet edilecektir.
  • Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizin kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ödüller:

• Yarışma birincisi olan öğrencilerimize madalya
  • İkinci ve üçüncü olan öğrencilerimize madalya

Katılım Şartları:

• Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, İstiklal Marşı'nı belirtilen tarihler arasında hazırlıklı olarak gelmeleri gerekmektedir.
  • Her öğrenci, yarışma sırasında jüri tarafından belirlenen süre içerisinde marşı okumalıdır.

Bu yarışma ile milli marşımızın önemini vurgulamayı ve öğrencilerimizin milli şuurlarını geliştirmeyi amaçlıyoruz. Tüm öğrencilerimizi bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

Daha fazla bilgi için Gülnihal Taşten ve Ayça Hatunoğlu öğretmenlere başvurabilirsiniz.

27-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 10:28 - Görüntülenme: 91